SUSHI KING ZANDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 144 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi King Zandhoven. Meer weten? Ontdek meer

2 sep 2022 om 23:54 Kwaliteit van de scampi tempura was minder deze keer. Ook was de levering veel te vroeg (we hadden later tijdstip aangeduid). Gelukkig waren we net thuis. Alle andere keren waren we altijd heel tevreden.
15 aug 2022 om 22:19 Al vaker besteld. Eerste keer dat ik een uur langer op de bezorging moest wachten. Zo’n dingen kunnen gebeuren. Meermaals hun excuses aangeboden en 2 gratis drankjes gekregen. Eten is altijd super vers en lekker. Ik blijf bestellen!
14 aug 2022 om 20:39 Goed eten
17 jul 2022 om 22:26 Eten zelf was maar matig, maar de bezorging was nog het ergste van al… Bezorger was enorm onvriendelijk en ging klagen over €0,10 die ik zogezegd nog moest betalen terwijl hij die aan mij moest betalen… (eten kostte €49,90 en ik gaf €60)
2 jul 2022 om 14:17 Ik vroeg geen pikant en dat was er toch bij
14 jun 2022 om 12:44 Delivery was delayed but the food was beyond amazing. I'm definitely ordering again.
21 mei 2022 om 22:21 Super lekker zoals altijd
18 mei 2022 om 20:39 Na 90 minuten zelf gebeld om te vragen wanneer er geleverd wordt. Dan nog 30 minuten wachten. Voor mij te lang
14 mei 2022 om 22:54 Bezorger had geen contant geld bij voor wissel geld. Ondanks dat dit werd aangegeven bij de bestelling. Heb dus een volledige 50 moeten betalen voor een 40 euro bestelling de bezorger zou de rest morgen brengen. Waardeloos! Eten was wel goed.
9 mei 2022 om 8:33 Om 18:56 bestelling geplaatst, om 20:30 gebeld om te vragen waar mijn eten zat. Antwoord: "wij vinden hier niks van terug" Bestelling opnieuw doorgegeven, binnen 30min geleverd, vraagt die gast nog voor cash te betalen ook. Goeie mop.
4 mei 2022 om 19:04 Lekker en zeer vriendelijke bezorger!